Nog 10 dagen!

Source: L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, published on Monday, May 25 2009.

Met nog maar 10 dagen te gaan voor de verkiezingen staat er een drukke week voor de boeg met volop activiteiten door heel Brabant en Zeeland! Vanochtend ben ik bij het Elbe College in Schijndel geweest om daar met de scholieren te praten over internationalisering en Europa, het was erg leuk eens van de jongeren te horen hoe zij over Europa denken en om hun vragen te kunnen beantwoorden. Nu even een rustmoment, om vanmiddag weer door te gaan naar Nuenen, waar ik campagne zal voeren op de markt. En dan vanavond naar het Europees politiek debat bij het CDA schijndel.

De rest van de week is ook volgeboekt met iedere dag bezoeken aan verschillende plaatsen in Brabant en Zeeland. Morgen een leuke activiteit bij de 'slimste woning van Nederland' De Slimste Woning van Nederland is de demonstratie- en testwoning van Smart Homes die op 8 april is geopend en is geplaatst bij het Evoluon. De woning is slim dankzij de aangebrachte woningautomatisering, het duurzame materiaalgebruik, een optimaal leefklimaat en de energiebesparende maatregelen. Iedereen die interesse heeft is welkom om te komen kijken! Dinsdag avond ga ik ook nog op werkbezoek in Zeeland en een kijkje nemen bij het CDA Terneuzen.

Dan de woensdag, een belangrijke dag voor veel duurzame ondernemers! Ik zal dan namelijk de Innovatieprijs uitreiken voor het beste innovatieve idee op het gebied van energie en duurzaamheid!

Donderdag ben ik weer in Zeeland te vinden voor een werkbezoek aan RECRON Alert in Renesse en later op de dag weer in Oost-Brabant om campagne te voeren. Ook vrijdag staat in het teken van de campagne met een bezoek aan het Eindhoven City-Event en het Brabantstaddebat in Den Bosch. En dan zaterdag en zondag folderen door heel Brabant.

Nu maar hopen dat het zich allemaal uitbetaald op 4 juni!