Obama voor Pampus

Source: W.G.J.M. (Wim) van de Camp i, published on Tuesday, September 22 2009.

Gisteren voor het CDA in Noord-Holland op pad geweest en wel op het eiland Pampus. Onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

Het CDA Gooi- en Vechtstreek en Amstel- Meerlanden haalt haar inspiratie uit de VS. Tijdens de Kick-off voor de gemeenteraadsverkiezingen afgelopen maandag werd uitgebreid stilgestaan bij de campagne van Barack Obama.

De Hubert Mackus (CDA Limburg) was tijdens de kick-off op het forteneiland Pampus aanwezig om te vertellen over de verkiezingscampagne van Obama en McCain. De Limburgse afgevaardigden hebben tijdens beide campagnes achter de schermen mogen kijken en hun ervaringen in klinkende munt om kunnen zetten tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement.

De kick-off was bedoeld als eerste stap naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010. Volgens Tweede Kamerlid Maarten Haverkamp is het van groot belang om vroeg te beginnen: ,,het CDA staat voor betrouwbaar en nauwkeurig. Wij vinden dat wij op dezelfde manier de gemeente moeten intrekken - goed voorbereid en met een helder verhaal. Dat verdienen onze kiezers.

Tijdens de campagne kick-off was ook Eerste Kamerlid Hans Hillen aanwezig. Het voormalig Tweede Kamerlid voor het CDA vertelde bevlogen over het gedachtegoed van het CDA.

De fortwachters van Pampus lieten de CDA’ers deze avond het eiland en het gerestaureerde fort zien.