SMS je mening over het Hoger Onderwijs (en verder: Ali B. en de campagne)

Source: B. (Boris) van der Ham i, published on Monday, September 25 2006.

25-09-2006 Deze week gaat een ondwerwijsactie van start. Studenten die ontevreden zijn over de inhoud van het studieprogramma of de kwaliteit van colleges kunnen hun klacht via een sms'je bij ons kwijt. Wij verzamelen dam weer de klachten en zullen die over twee weken inbrengen bij het overleg over hoger onderwijs met staatssecretaris Bruno Bruins.

Tot 2 oktober kunnen studenten hun bericht sturen naar 4222. Begin het bericht met D66.

We zullen je klacht inbrengen in de Tweede Kamer!

Druk weekend: Ali B, Enschede, Ede, Groningen

Het is maandagochtend. Zo heb ik een debat over luchtkwaliteit. Vanavond naar Maastricht. Een druk weekje opnieuw, dat volgt op een druk weekend. Deze week sluiten de stembussen voor de lijstvolgorde van de Tweede Kamerlijst. Ook erg spannend!

Vrijdag waren de opnames van de BNN-straatleven-show. Ik was erin te gast. Samen met Giel Beelen, Jochem van Gelder, Femke Halsema en anderen deden we mee aan het Nationaal Straattaaldictee, een soort knipoog naar het deftige nationaal dictee. Zanger Ali B. las een verhaal voor in het 'straattaals' en dat moesten wij dat naar het Nederlands vertalen. Erg leuk. Voor en na de uitzending uitgebreid met de andere gasten gesproken en ook met Ali B. Veel met hem over politiek gesproken. Hij heeft een erg goede kijk op dingen. Niet cliché, maar scherp. Was een leuke opname (de uitzending was gisterenavond). Daarna met de auto naar enschede, om daar campagne te voeren voor de interne lijst. Zaterdagochtend was ik in Ede, 's middags in Den Haag bij een debat en gisteren in Groningen bij D66 aldaar.

Nu snel laatste woordjes schrijven voor het debat van straks..

Enne niet vergeten te SMS-en: Tot 2 oktober naar 4222. Begin met D66!!