Naar Japan! (Help je mee met mijn campagne?)

Source: B. (Boris) van der Ham i, published on Monday, July 10 2006.

Amsterdam 08-07-2006 Het is zaterdag. Gisteren was de regeringsverklaring van Balkenende III. Een minderheidskabinet van CDA en VVD.

De meeste Kamerleden waren op stel en sprong teruggekomen van vakantie. Het debat was raar. Gerard van As van de LPF steunde Balkenende III zo gedreven dat er wit-weg-trekkende nervositeit ontstond bij CDA en VVD. `Mmmm.. Moeten we het echt hebben van deze LPF de komende maanden?´ Uit de wandelgangen bleek ook dat veel VVD-ers en CDA-ers zich zorgen maken over Rita Verdonk. Zij was de reden waarom D66 uit het kabinet stapte. Een minister die misbruik maakte van haar macht. Een minister, ook, die zo´n merkwaardige obsessie heeft voor haar ´rechte rug´ dat haar gevoel en verstand intussen krom zijn getrokken.

Verkiezingen= Ik ben kandidaat!

Dit rompkabinet kabinet zal tot 22 november zitten. Want dan zijn er nieuwe Tweede Kamerverkiezingen.

Ik zal opnieuw kandidaat zijn voor de Tweede Kamer. De afgelopen jaren heb ik als nieuw kamerlid veel actie gevoerd, veel geschreven en resultaten geboekt voor D66. In een nieuwe fractie voor D66 wil ik dat verder uitbouwen. Meer actie, meer vooruitlopen in discussies om dogma s te doorbreken en vechten voor een politiek om het beste uit mensen te halen. Inhoudelijk wil ik me blijven richten op milieu en duurzame energie, maar ook op onder meer Europa, onderwijs en integratie en de vrijheden van Nederland. Nederland moet immers weer de vrijzinnige voorloper worden die het altijd was.

Maar om herkozen te worden moeten er nog wel wat stappen worden genomen.

Eerst zal de volgorde van de kandidatenlijst van D66 gemaakt worden door de D66-leden. Daarna volgt de echte campagne, waarbij ik (Net zoals in 2003!) veel voorkeurstemmen wil halen! Voor beide campagnes heb ik steun nodig, door het hele land. Help je mee? Surf naar http://www.borisvanderham.nl, ga naar de ´contact´-pagina en stuur me een mailtje!

Nu eindelijk vakantie!

Eindelijk kan ik met vakantie. Ik zou nu al in Japan gezeten hebben, maar door de perikelen in Den Haag heb ik dat moeten uitstellen. Maar nu met het vliegtuig naar Azie! Ik heb er zin in! 27 Juli ben ik weer terug.

Tot ziens! En heb allemaal een leuke vakantie!