Morgen D66-congres

Source: B. (Boris) van der Ham i, published on Friday, May 12 2006.

Amsterdam 12-05-2005 Ik ga zo wat pakken bij de stomerij afhalen. De vakantie zit er op, en morgen is het D66-congres, dus alles moet weer netjes.

Vandaag bereid ik me voor op het congres door de stukken de downloaden van het internet en alvast wat antwoorden voor te bereiden die via het internet zijn gesteld, en morgen worden behandeld. http://www.d66.nl/voorjaarscongres2006

Morgen ligt er ook een manifest van de partij voor. Er zijn veel wijzigingsvoorstellen gekomen van de leden. Terecht, want er ontbreekt nog veel aan.

Aan het eind van de middag vertrek ik dan naar Zutphen, waar het congres zal plaatsvinden. De dag vóór zo'n congres is er vaak een samenkomen van de gemeenteraadsleden, leden van provinciale staten en landelijke politici om met elkaar te eten. Daarna blijf ik slapen in Zutphen.

Op het congres, morgen, liggen allemaal inhoudelijke punten voor. Maar waarschijnlijk zullen de gangen rond het congres gevuld worden met de buzz 'Wie wordt de nieuwe lijsttrekker?'. Ik ben benieuwd!