Circle of Life

Source: B. (Boris) van der Ham i, published on Tuesday, March 28 2006.

Den Haag 28-03-2006 Vanmorgen om 6:00 uur opgestaan. De vogels zongen al. Met de trein naar Den Haag om tussen 7:30 uur en 9:30 nog wat klussen te kunnen doen en dingen af te maken. Het is prettig om zo vroeg te gaan werken, want ná 9:30 is het eigenlijk te druk. Vanaf dat moment staat je telefoon rood, komen de e-mails met watervalsnelheid binnenstromen en stormt er voortdurend iemand je kamer binnen

Dinsdag is de drukste dag van de week. We beginnen met de fractievergadering. Lousewies is net terug uit India en vertelt haar belevenissen en indrukken. Hoe werklustig het land is. Hoe hoog opgeleid veel Indiërs zijn. Hoe houden we India bij? Want steeds meer bedrijven verdwijnen uit Nederland naar het oosten.

Zometeen een debat over de privatisering van Schiphol. Het wordt weer laat vandaag. Maar één troost: na 20:00 uur wordt het weer rustiger in het Kamergebouw, houden de telefoontjes op en zal ook de e-mail trager binnenstromen. Dan kan ik vanavond laat nog weer wat dingen afmaken. Circle of Life!