Vandaag op bezoek geweest op HYVES headquarters!

Source: B. (Boris) van der Ham i, published on Friday, March 17 2006.

Amsterdam 17-03-2006. Vrijdag. Het is kwart over drie 's middags. Zoals gebruikelijk is het jasje uit, de nette schoenen vervangen door gympen en heb ik een inloop dag in Amsterdam. Vanochtend wat mensen ontvangen en rond het middaguur een heus bezoek gebracht aan het HYVES-headquarter aan de Amsterdamse grachten.

Ik werd rondgeleid door Raymond Spanjar. Een groot en mooi pand, waarin wat jonge dames en heren zeer geconcentreerd naar beeldschermen zaten te staren. Daarna wat met Raymond nagepraat over het opzetten van een internetbedrijf en over het succes van HYVES. Hij hoopt dat ook ná de gemeenteraadsverkiezingen politici hun aandacht zullen geven aan hun blogjes. Nouja, ik probeer dat in ieder geval. Ik heb van het bezoek meteen een deugd gemaakt door bij mede HYVES baas Floris te klagen over het feit dat de tellers de afgelopen dagen bij de Blogs zijn weggevallen. "Dat lossen we op!", zei Floris toe. Kijk, dat is zaken doen.

Gisteren een drukke dag gehad en 's avonds naar Hilversum voor opnames van het radioprogramma BNN United. Het programma wordt gepresenteerd door BNN-presentarice Sophie Hilbrand. Veel melige items over onder meer zoutbaden en een voetbalwedstrijd voor homo's en islamieten. Maar ook serieus: Over testen van medicijnen op studenten, bijvoorbeeld. Omdat Sophie ook in Amsterdam woont, rij ik met haar mee terug.

Vandaag de rest van de dag aan het werk om de volgende week voor te bereiden. Ook druk dus, maar de gympen maken het prettige verschil.