Deze week is propvol met campagneactiviteiten.

Source: B. (Boris) van der Ham i, published on Monday, February 27 2006.

Amsterdam 27-02-2005 Ik merk op straat dat er steeds meer aandacht komt voor de gemeenteraadsverkiezingen. Veel vragen ook over D66, ook over de landelijke politiek. Mensen zijn positief dat we zoveel hebben binnengehaald voor onderwijs, natuur en milieu. Maar mensen zijn geen fan van dit kabinet. Eerlijk gezegd: ik ook niet. Er gebeuren goede dingen (die met de PvdA nooit veranderd waren, zoals het wat vrijer maken van het onderwijs), maar Balkenende is niet D66-achtig. Het kabinet is dan ook een verstandshuwelijk. Dat kan soms nuttig zijn.

Gelukkig gaat het ook veel over lokale politiek. "Wat ga jij doen in Amsterdam?" is dan de meest gestelde vraag. Ik ben namelijk lijstduwer voor D66 Amsterdam. Ik vertel dan dat ik vanuit de Tweede Kamer veel heb kunnen doen voor Amsterdam en dat ik dat wil blijven doen. "Dus je gaat niet de gemeenteraad in als je voldoende voorkeurstemmen haalt?" is dan de volgende vraag. Ik zeg dan: "Als ik twee hele zetels aan voorkeurstemmen haal, dan ga ik zeker in de raad. Dus verras me!"

Vorige week is ook mijn nieuwe website de lucht in gegaan. Hij is nog niet helemaal af, en er kloppen nog veel dingen niet. Maar hij groeit steeds meer!

http://www.borisvanderham.nl[url=http://www.d66amsterdam.nl]http://www.d66amsterdam.nl[/url]