Achterhoekse hartshow in Nieuwspoort

Source: H.J. (Henk Jan) Ormel i, published on Wednesday, November 5 2008.

vanavond kwam een bus vol Achterhoekers naar den Haag voor de eerste uitzending van de Achterhoekse hartshow vanaf het Binnenhof. De sfeer was geweldig en al deze mensen die de moeite namen om met een bus naar den Haag te komen, hebben de Achterhoek op de kaart gezet in Nieuwspoort. Radio Optimaal met Geert Teunissen als presentator en Ans Putman als overal aanwezige coördinatrice. 3 burgemeesters, ondernemers, super muziek van Haze en Firma Irma,medewerkers van de regio Achterhoek....

 

Van Album zonder titel

presentator Geert Teunissen en de heer Bosman van transportbedrijf Wim Bosman.

Er waren veel Kamerleden, een minister en er werd flink genetwerkt....

 

/]

Van Album zonder titel

Ger Koopmans houdt een warm pleidooi voor een eensgezinde Achterhoek die hem als infrastructuurwoordvoerder kan helpen met een duidelijke wens voor een betere infrastructuur naar en in de Achterhoek.

Minister Gerda Verburg verrichtte de aftrap en veel kamerleden kwamen langs en een groot aantal kwam in de uitzending: Marleen de Pater, Henk Kamp, Dion Graus, Rita Verdonk, Lutz Jacobi, Jeroen Dijsselbloem, Ger Koopmans en nog veel meer waren in ieder geval een deel van de avond aanwezig. Er zijn volop afspraken gemaakt. Anja Timmer komt naar de Goma, Lia Roefs gaat met Syntus mee. prima, hoe meer collega's in de Achterhoek komen, des te beter het is.

Achterhoekse wijn werd gepromoot en bakker Paul Berntsen uit Didam promootte zijn Achterkoekjes ( erg lekker!). Ik kreeg een paar pakken mee om in de fractie uit te delen. Dit is maar een greep uit de vele contacten die gelegd zijn deze avond. Dit smaakt naar meer en als volgend jaar de Achterhoek weer naar Nieuwspoort komt, is een nieuwe traditie geboren!

 

Van Album zonder titel

Firma Irma legt den Haag uit wat een 'wit wief'is....

 

Van Album zonder titel

met Herman Kaiser, bestuursvoorzitter regio Achterhoek en burgemeester van Doetinchem