Drukke week

Source: H.J. (Henk Jan) Ormel i, published on Thursday, March 27 2008.

Deze week non stop debatten gevoerd van 's ochtends vroeg tot 23 uur 's avonds. Als voorzitter van de vaste commissie Buitenlandse Zaken debatten over herfkens, de NAVO en natuurlijk Tsjaad. Waardeloos is dat ik vanavond zou spreken voor de jaarvergadering LTO Berkelland, maar omdat de SP en de PVV zo nodig zinloze moties tegen de Tsjaad missie hebben ingediend, was ik geconsigneerd. Dat betekent dat je niet weg mag omdat er gestemd moet worden. Nu spring ik zo de trein in, maar dan ben ik pas om 22 uur in de achterhoek en heeft het geen zin meer om nog naar Haarlo te gaan.

Vanmiddag op de Turkse ambassade gelucht met de minister van buitenlandse zaken van Turkije, Babacan. Interessante discussie over uitspraken Erdogan in Duitsland over assimilatie en integratie.

Gisteren tot laat het debat over de VWA. Mijn bijdrage staat elders op deze site ( standpunten/dieren). Kamervragen gesteld over zelfdodingsgids ( staan ook op mijn site) en gisteren ook nog geïnterviewd voor uitzending één vandaag.Gisteren ook nog een debat over medische biotechnologie met staatssecretaris Bussemaker. O ja, ook nog een motie ingediend in het debat over agressieve dieren. Deze motie houd ik aan omdat de minister heeft aangegeven deze motie te willen uitvoeren. Als de minister van justitie tegenstribbelt, kan ik de motie alsnog indienen. hij hangt dus als dreiging boven de markt ! Gisteren ook nog hoorzitting over de VWA en een lezing voor diplomaten.........