Townhall Den Haag, in gesprek met Job Cohen

Source: P.M.M. (Pierre) Heijnen i, published on Friday, May 21 2010.

Op vrijdag 28 mei komt Job Cohen naar het Varias College te Den Haag voor een Townhall-bijeenkomst. Hij wordt vergezeld door onder anderen Pierre Heijnen.

 

Datum:

Vrijdag 28 Mei '10

Tijd:

19.30-21.00 uur (deur open: 19.00 uur)

Locatie:

Varias College, Helena van Doeverenplantsoen 3

Op vrijdag 28 mei komt Job Cohen naar het Varias College te Den Haag voor een Townhall-bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kun je met Cohen in debat gaan over veiligheid en de rechtsstaat. Het is dé gelegenheid om de PvdA-lijsttrekker persoonlijk een vraag te stellen en met hem in gesprek te gaan. Iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn om langs te komen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan en neem je vrienden, kennissen en familieleden mee.

Je kunt reserveren via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5699. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, word je doorverbonden met een van onze medewerkers (tijdens kantooruren).

Cohen wordt die avond o.a. vergezeld door PvdA-kandidaten Nebahat Albayrak, Attje Kuiken, Pierre Heijnen, Metin Çelik en Jeltje van Nieuwenhoven, fractievoorzitter van de PvdA in Den Haag. Komt allen!