Circusclown

Source: E. (Erik) Ziengs i, published on Friday, May 28 2010.

Op de digitale snelweg heb ik het inmiddels goed voor elkaar. Agenda, tweets, blogs, animaties, videoboodschappen: de hele mikmak. Erikziengs.nl loopt als een geoliede machine. Daar wordt nog elke dag verder aan gesleuteld.

En nu is, na de digitale snelweg, de echte snelweg aan de beurt. Op strategische punten wordt u indringend nagestaard door Ome Erik op levensgrote posters en banners. Zoals altijd aangevuld met mijn persoonlijke hartenkreet: Een Liberale Drent in het Parlement. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Hopelijk de rest van Drenthe ook niet.

Maar, dat is nog niet alles. Sinds kort toert er een gigantische oplegger langs de Drentse Dreven. Met daarop eenzelfde boodschap. De firma Ambrosius uit Hoogeveen stelde belangeloos een oplegger van bijna 13 meter beschikbaar. Maar toen kwam mij ter ore dat een collega-kandidaat uit Overijssel een oplegger van 13.30 meter had weten te bemachtigen. Dus zijn we opnieuw aan de slag gegaan. En jawel hoor, nu hebben we er een van 13.60 meter. Verschil moet er zijn.....

Deze week gaat ook de Erik Ziengs Road Show van start. Overal waar 3 of meer mensen samenkomen bestaat de mogelijkheid dat dit vliegende circus de hoek om komt zeilen. Desgewenst aangevuld met tent, muziek, promotieteam en verkiezingskranten. Met mezelf als circusdirecteur. Of circusclown, zo u wilt.

Jaja, Den Haag. Je krijgt het niet cadeau. Je moet er wel wat voor doen. Soms moet je rare spongen maken om ook de laatste zwevende kiezer te vangen.