De PvdA omarmt de oproep Genoeg = Genoeg

Source: Sj.W. (Sjoera) Dikkers i, published on Friday, December 3 2010.
De PvdA omarmt de oproep Genoeg = Genoeg
Bron: Partij van de Arbeid

Genoeg is genoeg! Daarom roept de PvdA op te demonstreren tegen het hard snijden in de hulp die rechtstreeks terechtkomt bij de allerarmsten. Genadeloos korten op die hulp is onaanvaardbaar. Kom daarom op maandag tussen 09.00 en 11.00 uur naar ’t Plein in Den Haag.

Samen met commissievoorzitter Buitenlandse Zaken Nebahat Albayrak zal ik daar om 09:15 uur een pamflet in ontvangst nemen van o.a. Jan Pronk (oud minister voor ontwikkelingssamenwerking), Peter Heintze (directeur Evert Vermeer Stichting) en Jack van Ham (oud directeur ICCO). Ook Genoeg = Genoeg zal aanwezig zijn.

Ook zullen bekende voorvechters van mensenrechten en armoedebestrijding het Kabinet zaterdag 4 december via een brief in NRC oproepen niet nog verder te bezuinigen op de steun aan de vele belangrijke initiatieven in hun landen. Onder anderen Desmond Tutu en de Dalai Lama zijn ondertekenaars van deze brief, waarvan al een voorproefje is te lezen.

Check ten slotte op Twitter de hashtag #genoegisgenoeg om alvast een indruk krijgen van het verzet tegen de bezuinigingen.