Avond met Hans van Baalen over Europese belastingen en het einde van de euro?

Source: J.C. (Hans) van Baalen i, published on Wednesday, December 15 2010.

Politiek Café Libertijn en VVD Internationaal organiseren op maandag 20 december in De Heeren van Aemstel een avond met Hans van Baalen over Europese belastingen en het einde van de euro?

Nederland, samen met Groot-Brittannië en Zweden, zet zich in voor bezuinigingen in Europa. Wat betekent dit voor de positie van de VVD en Nederland in de EU?

Wil het Europees Parlement Europese belasting invoeren? Wil het EP Europese Staatsobligaties introduceren? Hoe kan de euro gered worden?

De delegatieleider van de VVD in het Europees Parlement en president van de Liberale Internationale, Hans van Baalen, geeft zijn visie op Nederland in de Europese Unie.

Gratis hapjes en drankjes worden u deze avond aangeboden door de Europese Liberale Partij (ELDR).

Maandag 20 december om 20:30 uur (deuren open 20:00 uur)

Heeren van Aemstel , Thorbeckeplein 5

Zorg dat u erbij bent.

Meer informatie over Politiek Café Libertijn

Café Libertijn wordt gehouden in cafe De Heeren van Aemstel, gelegen aan het Thorbeckeplein 5 en is bereikbaar met de tramlijnen 4, 9 en 14, halte Rembrandtplein.

Libertijn is een ontmoetingsplaats voor politiek geïnteresseerden, journalisten en iedereen die maatschappelijke belangstelling heeft en van debat houdt. Libertijn is het wekelijkse politieke café van de VVD Amsterdam en wordt elke maandag georganiseerd. De organisatie en presentatie is deze week in handen van Kamran Ullah en Frank Kromer.