Protest van de PS (Partij der Staartigen) tegen actie Wilders

Source: A.H. (Anja) Meulenbelt i, published on Sunday, February 27 2011.
Protest van de PS (Partij der Staartigen) tegen actie Wilders
Bron: Blog Anja Meulenbelt

Josephine, voorzitter van de PS, de Partij der Staartigen, tekent fel protest aan tegen de wijze waarop de heer Wilders misbruik heeft gemaakt van haar mededier, door zich in het kader van de verkiezingen volgende week te laten fotograferen met een kat in de armen in een opvangcentrum in Enschede.

Wilders geeft zich uit voor een ‘gevoelig kattenmens’, maar uit de lichaamstaal van de poes die hij zonder haar toestemming te vragen vastklemt - kennelijk spreekt de heer Wilders geen Kats - is volstrekt duidelijk dat die er niet van gediend is om in een verkiezingsstunt te fungeren voor de partij die wel beestenpolitie in wil zetten maar niets doet aan de martelingen van viervoeters in de bioindustrie. Het naamloos gebleven slachtoffer (ook dat nog) zei later tegen de verslaggever: “hij kneep en hij rook niet lekker”.

 
Thuis
Bron: Blog Anja Meulenbelt

(Voorzitter Josephine van de Partij der Staartigen)

Ook zijn actie om na afloop van het bezoek nog een paar minuten een Rottweiler uit te laten is slecht gevallen bij de PS. “Ook al zijn de Rottweilers niet van onze partij, het kan niet zo zijn dat je een hond uitlaat in een paar minuten, en wat de heer Wilders daarbij zei: ‘Pissen, kreng, ik heb niet de hele dag’, is beestonterend.” Aldus voorzitter Josephine.

Al in 2005 protesteerde de PS tegen Wilders (hier) , maar moest wegens een paar jaar nadenken over de te volgen strategie en een schisma in de partij met secretaris Kobus (door de voorzitter een “geitenharensok op vier poten” en ook wel “lamme tochtstrip” genoemd) het af laten weten. Maar de laatste actie van de heer Wilders heeft het politieke vuur in de PS weer doen ontvlammen, en Josephine en Kobus hebben het bijgelegd. Kobus is zijn depressie te boven en heeft zijn studie ‘hoe word ik een badmatje’ afgebroken om de partij opnieuw te dienen.

(Secretaris Kobus tijdens zijn studie)

Josephine overweegt nu de vertegenwoordigers in de Eerste Kamer der Staarten Generaal Meulenbelt en Koffeman van de zusterpartijen van de PS een stevige motie in te laten dienen. De Partij der Staartigen verwacht daarbij op de Publieke Tribune aanwezig te zijn, bussen om de leden aan te voeren worden gecharterd, en acties op de Dam worden voorbereid. Ook is contact gelegd met poes Larry van Downing Street 10, die de kwestie via zijn mens op zal nemen in de EU.

 
Protest van de PS (Partij der Staartigen) tegen actie Wilders
Bron: Blog Anja Meulenbelt

(Europarlementariër Larry)

Bron: Tubantia Hier