Europa Dichtbij: ‘Lambert gaat zitten’ 2 t/m 5 april

Source: L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, published on Thursday, February 23 2012.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Lambert Van Nistelrooij

In het Europees Parlement werken we aan nieuwe maatregelen en fondsen voor de stimulering van concurrentiekracht en banen. In de loop van 2012 wordt over betreffende wetgeving behandeld. Ik maak deel uit van het EP onderhandelingsteam dat werkt aan een overeenstemming met de Europese Raad voor de periode 2014-2020. Het gaat in concreto over het regionaal beleid en Horizon 2020 (incl. het Europees Instituut voor Innovatie en Technologie). Een uitgebreide toelichting treft u aan in mijn boek “Investeren in de regio”; te vinden via deze link.

In de dagelijkse praktijk blijkt dat Brussel voor veel organisaties letterlijk en figuurlijk ver weg is. Daarom kom ik naar Nederland toe om met u te spreken over dit nieuwe beleid. In de ‘slimste woning van Nederland’, in de tuin van het Evoluon zal ik gedurende de gehele week van 2 tot en met 5 april a.s. vertegenwoordigers ontvangen uit de onderzoeks- en onderwijswereld, het bedrijfsleven en de politiek.

Wilt u meepraten? U kunt uw interesse per mail kenbaar via lambert.vannistelrooij@europarl.europa.eu. Wij verzoeken u vriendelijk uw contactgegevens, uw organisatie en uw voorkeurstijd (op basis van het onderstaande schema) duidelijk aan te geven. Voor meer informatie over de afspraken kunt u telefonisch contact opnemen met Gijs Dupont op 0641225952.

Maandag

Dinsdag

Woesdag

Donderdag

Vrijdag

(Goede Vrijdag)

10:30 - 12:00

13:00 - 14:30

15:30 - 17:00

19:00 - 20:30

NB: op maandag en dinsdag zal inhoudelijk de algemene verordening structuurfondsen centraal staan; op woensdag en donderdag ligt de nadruk op Horizon 2020