Contactgroep Europa voor het CDA Zeeland van start

Source: L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, published on Thursday, May 3 2012.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Lambert Van Nistelrooij

Op donderdagavond 26 april is in de Hoeve Steijaert in de Van Alsteinpolder de contactgroep Europa voor het CDA Zeeland bijeengeweest. Twaalf enthousiaste CDA-ers hebben gesproken over de Europese actualiteit die onze provincie raakt alsmede over enkele activiteiten die wij willen opzetten. Aangezien de vervroegde Kamerverkiezingen ook voor een groot deel over Europa zullen gaan is het belangrijk onze Europese boodschap paraat te hebben. Europarlementariër Lambert van Nistelrooij was natuurlijk ook van de partij en gaf ons inzicht in enkele belangrijke dossiers waaronder de laatste stand van zaken betreffende de ontpolderingsvoorstellen voor de Hedwigepolder. We zien terug op een gezellige en constructieve bijeenkomst. Onze contactgroep slaagt erin CDA-ers bijeen te brengen die we zelden zien op reguliere bijeenkomsten, maar die vanuit hun betrokkenheid bij Europa wel heel graag willen bijdragen aan het doel van onze permanente commissie namelijk in Zeeland een brug slaan tussen CDA-leden, andere burgers en Europa. Mensen verbinden met gemeenschappelijke interesse in Europese zaken in de breedste zin.

We hebben enkele nieuwe activiteiten gepland waaronder begin september, nog voor de verkiezingen, een bezoek in het kader van de biogebaseerde economie in de Kanaalzone Gent-Terneuzen en een bezoek aan het Huis van de Nederlandse Provincies te Brussel.

Als u ook mee wilt praten of een keer een activiteit wil bezoeken, laat het dan zeker even weten. Contactpersoon Martin Bos: mbos@zeelandnet.nl