Vacature persstagiair(e) Europese delegatie D66

Source: G.J.M. (Gerben-Jan) Gerbrandy i, published on Friday, June 8 2012.

D66 zoekt per 1 september 2012 een stagiair(e) ter ondersteuning van de persvoorlichter van de delegatie in Brussel, die bestaat uit Sophie in ´t Veld, Marietje Schaake en Gerben-Jan Gerbrandy.

Bij voorkeur bevindt hij/zij zich in het laatste jaar van zijn/haar studie, die liefst ook een journalistieke en/of communicatieve component bevat. Goed kunnen schrijven is een must, affiniteit met D66 is een pré. Een goede beheersing van de Engelse taal is vereist. Uiteraard verwachten we van de geschikte kandidaat een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en zeker geen 9-tot-5-mentaliteit.

De stagewerkzaamheden bestaan o.a. uit de volgende taken:

  • -

    Algemene ondersteuning van de persvoorlichter, Yvonne Doorduyn

  • -

    Schrijven van persberichten, artikelen, contacten met de media e.d.

  • -

    Bijhouden van de D66 Europa website en deelsites

  • -

    Bijhouden sociale media

  • -

    Videoclips opnemen, monteren en op de website plaatsen

Voorwaarden voor de stageplek:

De stage is voltijds voor een periode van vijf maanden. De stagiair(e) zal werkzaam zijn op het kantoor van Sophie in 't Veld in het Europees Parlement in Brussel. Aan deze stage is een stage-, reis- en telefoonkostenvergoeding verbonden.

Je reactie, inclusief uitgebreid CV, kun je uiterlijk 1 juli per mail sturen aan nl-d66@europarl.europa.eu. De gesprekken vinden plaats op 10 en 11 juli in Brussel.

Voor vragen kun je contact opnemen met Liesbeth Heslenfeld op +32 2 283 16 71 of neem een kijkje op de website www.d66.nl/Europa.