Helma Lodders (VVD) kiest voor meer ruimte met minder regels!

Source: W.J.H. (Helma) Lodders i, published on Monday, August 13 2012.

VVD Tweede Kamerlid en kandidaat Helma Lodders van de VVD staat pal voor de ondernemers in de agrarische sector. Ondernemers die in staat zijn de mouwen op te stropen, topprestaties te leveren, die zorgen voor banen. Ondernemers die laten zien waar een klein land groot in kan zijn: Nederland, de tweede Agro-exporteur in de wereld. Die moet je niet dwarszitten met bureaucratische rompslomp, lange en vaak kostbare procedures, met overbodige en knellende regels.

Op maandag 13 augustus start de verkiezingscampagne van Helma Lodders, gericht op de agrarische sector. Zij zal tijdens de agrarische campagne veel werkbezoeken binnen de sector afleggen. "De agrarische sector is een belangrijke sector die Nederland kan helpen om sterker uit de crisis te komen. De sector zorgt bovendien voor 10% van onze banen. Met mijn agrarische achtergrond weet ik dat ondernemers te maken hebben met veel onnodige en knellende regels. Ik wil mij inzetten voor minder regels en meer flexibiliteit".

Lodders kiest voor meer ruimte en minder regels. "Wij willen dat agrariërs echt de ruimte krijgen om te ondernemen". De VVD wil daarnaast de rol van de overheid verkleinen. De overheid stelt doelen. De invulling ervan wordt overgelaten aan de sector zelf. Wij zetten in op "vertrouwen in plaats van wantrouwen".

Met de slogan "De VVD vat de koe bij de horens - Welke regel wilt u afschaffen" gaat Lodders "de boer" op om daadwerkelijk werk te maken van minder regels en meer flexibiliteit.

De VVD vindt het van groot belang dat Nederlandse agrariërs op een eerlijke en gezonde manier op de markt kunnen concurreren. Helma Lodders: "Ik wil ondernemers graag het ondernemerschap teruggeven"!