PvdA kleurt vier gemeenten in Midden Brabant rood

Source: A.H. (Attje) Kuiken i, published on Wednesday, August 29 2012.

Op zaterdag 1 september kunt u mij en partijgenoten tegen het vege lijf lopen in Rijen, Dongen, Kaatsheuvel en Waalwijk. Tijdens De Rode Slinger van de PvdA afdelingen. Lees het bericht via de 'Lees meer' link. Tot zaterdag!

Op woensdag 12 september vinden de Tweede Kamer verkiezingen plaats. U mag dan kiezen wie de nieuwe vertegenwoordiging van Nederland wordt. De PvdA staat voor een sterker en socialer Nederland, een Nederland waarin we kiezen voor groei en banen, voor menselijke maat in de zorg en het beste onderwijs voor onze kinderen. Een Nederland waar iedereen meetelt en iedereen de kans krijgt om mee te doen. Wij kiezen voor een sterke economie in een open, internationale omgeving. Met oog voor elkaar en vol trots op onze cultuur, diversiteit en waarden.

De PvdA wil graag met u in gesprek over onze standpunten en ideeën voor de toekomst van Nederland. Daarom organiseren de samenwerkende PvdA-afdelingen Dongen, Waalwijk, Gilze-Rijen en Loon op Zand de Rode Slinger. Op zaterdag 1 september doet de PvdA-bus vier gemeenten in Midden Brabant aan. In elke gemeente kleuren we de straten rood. Bewoners kunnen dan het gesprek aan gaan met bekende en minder bekende PvdA’ers. Aan deze dag werken ook PvdA-prominenten mee, zoals (kandidaat) Tweede Kamerlid Attje Kuiken, PvdA-Noord Brabant fractievoorzitter Annegien Wijnands en Wim Luijendijk (voorzitter Gewest Noord-Brabant).

U ziet ons van:

09.30 uur - 11.00 uur in Rijen, op het Wilhelminaplein

11.30 uur - 13.00 uur in Dongen, op het Looiersplein de aangrenzende wijk

13.30 uur - 15.00 uur in Kaatsheuvel, in winkelcentrum De Hoofdpoort en Hoofdstraat

15.30 uur - 17.00 uur in Waalwijk, in de binnen stad

De Rode Slinger is een initiatief van de samenwerkende PvdA-afdelingen Dongen, Gilze-Rijen, Loop op Zand en Waalwijk. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de campagne coördinator Michel Speltie