Zit vrijheid in jouw DNA? Stem dan D66

Source: V.A. (Vera) Bergkamp i, published on Monday, September 10 2012.

De stilstand van het kabinet-Rutte-Verhagen-Wilders heeft Nederland veel gekost. De staatsschuld loopt op, broodnodige hervormingen blijven uit en onze economie krimpt in 2012. Ook op het gebied van onze verworven vrijheden staat Nederland onder leiding van Rutte en de VVD stil.

Dat was in de jaren ’90 wel anders. Onder Paars regelde D66 met de VVD en PvdA de vrije winkeltijden en werden we het eerste land ter wereld waar paren van gelijk geslacht met elkaar kunnen trouwen.

Concessies aan PVV en SGP

Tegenwoordig kunnen we niet meer rekenen op de VVD. Omdat het er Rutte vooral om gaat premier te zijn, deed hij de afgelopen 2 jaar concessies aan de PVV en de SGP. Ten koste van onze vrijheden. De weigerambtenaar mag langer dan nodig zijn ambt blijven uitoefenen, winkeliers kunnen hun zaak op zondag sluiten en ons nuchtere drugsbeleid is vervangen door de wietpas.

Vrijheid in het DNA

Voor D66 daarentegen is vrijheid nog steeds een kernwaarde. Vrijheid zit in ons DNA. Daarom loopt D66 al jaren voorop als het gaat om het opkomen voor de vrijheid van het individu. Wij willen een land waarin iedereen zichtbaar zichzelf mag zijn. Alleen dan geven we mensen de kans om zichzelf te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Op 12 september aan jou de keuze: kies je voor stilstand of kies je voor vooruitgang?

d66.nl