Zondag 22 juli 2012

Source: H.C.M. (Henk) KrolĀ i, published on Sunday, July 22 2012.

De komende dagen worden extra spannend. Dan zal duidelijk worden of 50PLUS in alle kiesdistricten mee mag doen met de verkiezingen op 12 september Volgens de opiniepeilingen komen we in de Tweede Kamer. Dat is dringend nodig want er moet actie gevoerd worden tegen het achterblijven van de AOW en het korten van de pensioenen. De koopkracht van ouderen gaat het meest achteruit. Wie boven de 45 is en geen baan heeft, komt bijna niet meer aan de bak.

Nog niet in alle kiesdistricten hebben we voldoende ondersteungingsverklaringen. Die zijn nodig om overal mee te mogen doen. Zo'n verklaring hebben 'oude' partijen niet nodig. Het is een extra hobbel, bedoeld om het nieuwe partijen als 50PLUS extra moeilijk te maken. Iedereen mag zo'n verklaring op zijn gemeentehuis ondertekenen. Je zegt daarmee niet dat je op 50PLUS gaat stemmen, je maakt het ons alleen mogelijk mee te kunnen doen.

Vooral op Bonaire, in Drenthe, Zeeland en West-Brabant hebben we nog enkele steunbetuigingen nodig. Wie mee wil doen kan helpen door haar of zijn telefoonnummer te mailen aan: henk.krol@50pluspartij.nl. Ik bel je dan met alle uitleg.