Onthulling borden: Kies inhoud, stem Leegte!

Source: R.W. (René) Leegte i, published on Thursday, August 30 2012, 15:31.

- Vandaag onthult René Leegte op drie plekken in Nederland zijn billboards. René Leegte is de huidige VVD-woordvoerder Milieu en Energie in de Tweede Kamer Zijn slogan luidt: kies inhoud, stem Leegte. -

Kies inhoud, Stem Leegte! Dat is de vrolijke slogan van VVD Tweede Kamerlid René Leegte. Vanaf vandaag is deze slogan te zien op drie opvallende locaties in Nederland: de A28, de A50 en bij het Malieveld in Den Haag.

De slogan van René Leegte verwijst naar de manier waarop hij zich probeert te onderscheiden in de Tweede Kamer, namelijk op de inhoud. René Leegte: ‘Politici moeten niet kakelen, maar eieren leggen. Dat is exact waar ik als Kamerlid voor sta: gericht op echte oplossingen.’

Als woordvoerder milieu en energie vindt hij het belangrijk om nuchter te kijken naar de betaalbaarheid van onze energierekening. Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn. Wel zullen we dingen anders moeten gaan doen. Zoeken naar alternatieven en ondernemers ruimte geven om geld te verdienen.

Boudewien Sisselaar, eigenaar van het pand aan het Malieveld: “Wij hoorden de slogan en dachten meteen, die moet op ons huis. Vooral ook, omdat René een duidelijke visie op schone en betaalbare energie heeft”.

René vindt het belangrijk het geluid uit de provincie Utrecht te laten horen in Den Haag. Dat heeft hij de afgelopen twee jaar gedaan en ook nu blijft hij zich daar sterk voor maken. René Leegte : “Wij staan in dezelfde file, wandelen door dezelfde bossen en komen elkaar tegen op straat. Een nuchtere stem uit Utrecht moet worden gehoord”.

 
René Leegte met Boudewien Sisselaar op het Malieveld in Den Haag
Bron: Blog Rene Leegte

René Leegte met Boudewien Sisselaar op het Malieveld in Den Haag