VVD-Kamerlid René Leegte deelt water uit in Soest

Source: R.W. (René) Leegte i, published on Friday, August 24 2012, 15:32.

VVD Tweede Kamerlid René Leegte bezocht samen met een grote groep VVD leden uit Soest de Gildefeesten. René Leegte woont in Amersfoort en is de enige politicus uit de provincie Utrecht, die namens de VVD in de Tweede Kamer zit. -

René Leegte bezocht de Gildefeesten in het kader van zijn persoonlijke campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Een Utrechts Kamerlid zorgt ervoor dat de lijnen met de lokale inwoners kort zijn en dat Utrechtse thema’s op de agenda worden gezet in Den Haag. Om er voor te zorgen dat Utrecht ook na de verkiezingen weer sterk vertegenwoordigd is in de Tweede Kamer voert René nu een voorkeurscampagne. René Leegte voor Utrecht!

Samen met de VVD afdeling Soest deelde René tijdens de Gildeloop waterflesjes uit aan de hardlopers op het parcours tussen de oude kerk en het feestterrein aan De Blaak. Na afloop werden alle lege flesjes keurig op gehaald.

Als inwoner van het naastgelegen Amersfoort is René Leegte natuurlijk bekend met de Gildefeesten in Soest. René is zelf ook een actief hardloper. Hij liep in het verleden onder andere de marathon van Amersfoort en Berlijn. René:”Het was leuk om mijn oude looptrainer weer te zien”.

Met de VVD afdeling is besloten om volgend jaar weer water uit te delen en te kijken of we een liberale loopgroep kunnen opzetten.

René vindt het belangrijk het geluid uit Utrecht te laten horen in Den Haag. Dat heeft hij de afgelopen twee jaar gedaan en ook nu blijft hij zich daar sterk voor maken. René Leegte : “Wij staan in dezelfde file, wandelen door dezelfde bossen en komen elkaar tegen op straat. Een nuchtere stem uit Utrecht moet worden gehoord”. De titel van de campagne is dan ook 030 stemt 30!, met een knipoog naar het telefoonnummer van de stad Utrecht.

alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Rene Leegte