Succesvolle start campagne René Leegte in Amersfoort

Source: R.W. (René) Leegte i, published on Tuesday, August 21 2012, 15:33.

- VVD Tweede Kamerlid René Leegte gaf op dinsdag 21 augustus het startschot voor zijn persoonlijke verkiezingscampagne. René Leegte woont in Amersfoort en is de enige politicus uit de provincie Utrecht, die namens de VVD in de Tweede Kamer zit. -

Rond de klok van 07:00 uur verzamelde een grote groep VVD-ers voor het centraal station in Amersfoort. Zij kwamen in alle vroegte bijeen om de aftrap te geven van de persoonlijke verkiezingscampagne van René Leegte.

Onder de aanwezige VVD’ers waren raadslid Hetty Hessels, vice-voorzitter van de afdeling Floris Ran en VVD-gedeputeerde Remco van Lunteren.

Kamerlid René Leegte was verheugd met alle steun: ‘het is geweldig om met een actief team van Utrechtse vrijwilligers mijn campagne te beginnen. Bovendien was het goed om met de passerende reizigers een praatje aan te knopen. Ook kwam ik een hoop bekenden tegen.’

Als inwoner van Amersfoort is er voor René Leegte natuurlijk geen mooiere plek om zijn campagne af te trappen dan zijn eigen woonplaats. Samen met zijn campagneteam deelde hij flyers uit en gaf hij een toelichting op zijn campagneactiviteiten en speerpunten. Speciaal voor de wachtende reiziger was er een professionele masseur aanwezig om ontspannende nekmassages te geven. Met de VVD begin je de dag goed!

René vindt het belangrijk het geluid uit Utrecht te laten horen in Den Haag. Dat heeft hij de afgelopen twee jaar gedaan en ook nu blijft hij zich daar sterk voor maken. Een Utrechts Kamerlid zorgt ervoor dat de lijnen met de lokale inwoners kort zijn en dat Utrechtse thema’s op de agenda worden gezet in Den Haag.

Het is daarom van belang dat de provincie Utrecht na de verkiezingen weer sterk vertegenwoordigd is in de Tweede Kamer. De titel van de campagne is dan ook 030 stemt 30!, met een knipoog naar het telefoonnummer van de stad Utrecht. René Leegte : “Wij staan in dezelfde file, wandelen door dezelfde bossen en komen elkaar tegen op straat. Een nuchtere stem uit Utrecht moet worden gehoord”.

Voor meer informatie over het programma en de speerpunten van René Leegte: www.reneleegte.nl

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Rene Leegte
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Rene Leegte