Werkbezoek rondom kernernergie: COVRA en Delta

Source: R.W. (René) Leegte i, published on Monday, December 6 2010, 15:53.

Op 6 december werd een werkbezoek gebracht door het VVD 2e Kamerlid René Leegte die werd vergezeld door zijn beleids-medewerker Klaas Jan Swager en ons Zeeuwse Kamerlid André Bosman. Dit bezoek werd georganiseerd door Leon Mol, voorzitter/raadslid VVD Borsele. Namens de VVD Statenfractie waren aanwezig Sjoerd Heijning. Kees Bierens, Carla de Paepe, Izak Vogelaar en de fractiemedewerker Wil Botting. Het bestuur van de Kamercentrale werd vertegenwoordigd door Piet Stouten en Annemieke Stallaert.

Doel van het werkbezoek was het verkrijgen van informatie over het onderwerp (kern)energie. Dit ter voorbereiding van een energiedebat in de Tweede Kamer dat 's-avonds zou plaatsvinden. Er werd dan ook veel aandacht geschonken aan de vragen die bij de bezoekers leefden.

Het gezelschap werd ontvangen bij Delta N.V. door de directeur dhr. Boerma. Aan de hand van een presentatie werden door hem de organisatorische opzet en doelstellingen van dit multi-utility bedrijf geschetst. Naast de traditionele diensten, levering van energie en water, worden door Delta ook milieu-, digitale- en infrastructurele diensten geleverd.

 
opslag medisch en energie afval
Bron: Blog Rene Leegte
 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Rene Leegte
 
werkbezoek Covra
Bron: Blog Rene Leegte