Verkiezingsdebat op het St. Odulphuslyceum, Lingo en Flyeren in Oisterwijk

Source: C. (Cora) van Nieuwenhuizen-Wijbenga i, published on Tuesday, September 11 2012.

Op 11-9, de laatste dag voor de verkiezingen, heeft Cora van Nieuwenhuizen wederom niet stil gezeten. In de middag had zij een verkiezingsdebat op het St. Odulphuslyceum in Tilburg. Met kandidaten van andere partijen ging Cora in debat aan de hand van verschillende vragen die de politici moesten beantwoorden. Voor Cora gingen de vragen over het afschaffen van gratis schoolboeken, het afschaffen van de studiebeurs en de invoering van minimumstraffen. Daarnaast konden er vanuit het publiek nog vragen gesteld worden over allerhande onderwerpen. Het was een erg leuk debat.

Om 17.00u in de middag was Cora te zien in Lingo, samen met collega Kamerlid Klaas Dijkhoff. Hierin namen zij het op tegen collega politici van de SP. Na een spannende strijd, ging de overwinning uiteindelijk naar de VVD. De uitzending terugkijken kan vanaf 12-9 via de website van Lingo. http://www.lingo.nl/

In de avond deelde Cora de laatste flyers uit in haar woonplaats Oisterwijk en daarmee sloot Cora de verkiezingscampagne zo goed als af. Alleen morgenochtend zal zij vanaf 7.00u-10.00u in de ochtend nog op het stationsplein in Eindhoven te vinden zijn, om de laatste kiezers over de streep te halen om woensdag op de VVD - en op nummer 13 in het bijzonder - te stemmen.