Uitnodiging CDA-stedennetwerk 23 november

Source: L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, published on Monday, November 19 2012.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Lambert Van Nistelrooij

Als vice-voorzitter van de Interfractiewerkgroep ‘Urban’ ben ik zeer geïnteresseerd in de Europese dimensie van stedelijke ontwikkeling. De Europese Unie wil graag dat steden uitgroeiden tot clusters waar nieuwe ideeën en innovatieve projecten worden ontwikkeld op het gebied van energiebesparing, afvalverwerking en waterkwaliteit.

Het CDA realiseert zich natuurlijk prima dat de aanpak van de economische crisis om ingrijpende maatregelen vraagt, ook in de steden. Maar dan wel altijd in goed overleg met de samenleving. Kortom: Echt bruggen slaan, in plaats van vastzitten in een Haagse tunnelvisie.

Het CDA nodigt u graag uit voor de stedenbijeenkomst (60.000+ inwoners) op vrijdag 23 november a.s. te Eindhoven. Tijdens een prikkelende bijeenkomst bouwen we gezamenlijk met Sybrand Buma, Maurice de Hond, Michiel Bosgra, Dave Ensberg, Sven de Langen, Hanke Bruins Slot, Mirjam Sterk, Ruth Peetoom e.a. aan 'winnen in 2014'. Het programma bestaat uit workshops, pitches en een TEDxbuffet.

Programma

15:00 uur Inloop, koffie/thee 15:30 uur Welkom & introductie Michiel Bosgra

15:45 uur Sybrand Buma

16:15 uur Maurice de Hond

16:30 uur Panel: Sybrand Buma, Maurice de Hond e.a.

17:00 uur 1e ronde Workshops, met oa Dave Ensberg

17:45 uur 2e ronde Workshops, met oa Sven de Langen 18:30 uur TEDxBuffet, met Mirjam Sterk, Lambert van Nistelrooij e.a. 19:30 uur Marketing pitch, conclusies & follow-up, met Ruth Peetoom e.a. 20:00 uur Afterparty

23:00 uur Sluit

#GR2014 start in Eindhoven! We gaan toch zeker het CDA terug op de kaart zetten?!

Opgeven doe je via: www.cda.nl/grotesteden

Kosten: gratis, we vragen voor het buffet echter een bijdrage van € 10,-

Meer informatie: