Meld overbodige regelgeving aan de VVD!

Source: R.J. (Remco) Dijkstra i, published on Wednesday, June 12 2013, 3:00.

alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Remco Dijkstra
Beste Liberale Gelderlanders!

Onlangs was ik samen met Fractievoorzitter Halbe Zijlstra en collega-Tweede Kamerlid Johan Houwers een dag in Gelderland. Na een werkbezoek aan de Wageningen Universiteit (WUR), gingen wij ’s middags in gesprek met een aantal VVD-politici en -bestuurders uit Gelderland.

’s Avonds deed Halbe dit met een breder publiek tijdens een politiek café in het Musis Sacrum in Arnhem (zie foto).

alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Remco Dijkstra
Weg met overbodige regels

Bij beide gelegenheden kwamen voorbeelden ter sprake waarin bestuurders, maatschappelijke instanties en ondernemers in aanraking zijn gekomen met regelgeving die hen belette bepaalde activiteiten te ondernemen. Zo werd er gesproken over een hoteleigenaar, die bij een kleine uitbreiding van zijn hotel geconfronteerd werd met ingewikkelde Natura2000-regelgeving die maakte dat hij zijn hotel niet kon uitbreiden.

Dit kan geenszins de bedoeling zijn! Gezien de huidige economische crisis is het nog meer van belang dan anders om economische activiteit en werkgelegenheid te stimuleren. Overbodige regels mogen dit niet in de weg staan.

alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Remco Dijkstra
Meld uw ervaring aan de VVD

De VVD Tweede Kamerfractie wil dit dan ook graag aanpakken. Daarvoor hebben we voorbeelden nodig!

Uit de gesprekken met Halbe Zijlstra bleek dat deze er meer dan voldoende zijn. Daarom willen we u allen vragen om, als u tegen overbodige regels aanloopt, dit aan ons te laten weten. U kunt dit doen door te mailen naar r.dijkstra@tweedekamer.nl. Wij gaan er dan mee aan de slag!

Hartelijke groet,

Remco Dijkstra

Lid VVD Tweede Kamerfractie

Woordvoerder Milieu en Klimaat

Zie ook: http://www.vvdgelderland.nl/actueel_5836/56928/