Van de Camp presenteert interviewboekje

Source: W.G.J.M. (Wim) van de Camp i, published on Thursday, September 26 2013, 2:50.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Nieuws Wim van de Camp

Over een heuse rode loper liepen ruim 150 gasten op 8 september naar een groot verjaardagsfeest van Wim van de Camp. De 60-jarige politicus viert zijn verjaardagen elke 5 jaar groots. Vele bevriende politici en ook Brabantse familieleden hieven het glas op de ervaren CDA-er. Het Mondriaan College in Den Haag was hiervoor feestelijk versierd met ballonnen en banners.

Oud-senator Rob van de Beeten hield een feestelijke toespraak, waarin hij Wim langs de meetlat van de Tien Geboden legde. Hij gaf Wim daarvoor een eindcijfer 8,5. "Cum laude geslaagd dus", lachte Van de Beeten.

Voor de gelegenheid presenteerde Wim van de Camp een boekje met zijn interviews en opinieartikelen van de laatste jaren. Het eerste exemplaar was voor partijleider Sybrand Buma. Als grap zei Sybrand dat het boekje erg treffend is: "Ik zie foto's van Wim voor de motor, naast de motor, op de motor".

Wim van de Camp is een bekend liefhebber van motoren. Hij maakt steevast zaterdags een rit door Zuid-Holland. Een fijne ontspanning na het vele vergaderen in het Europees Parlement, vindt Van de Camp.

In het boekje legt hij uit hoe Europa anders moet. De CDA'er vindt dat Europa terug moet naar de kern: verdiepen en versmallen.

Bestel het boekje via wim.vandecamp@ep.europa.eu of download het als ebook via http://bit.ly/14yTJkk .