VVD-Tweede Kamerlid Remco Dijkstra bezoekt Apeldoorn

Source: R.J. (Remco) Dijkstra i, published on Friday, March 7 2014, 4:03.

Op maandag 10 maart 2014 bezoekt VVD-Tweede kamerlid Remco Dijkstra Apeldoorn. Samen met Apeldooornse kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezing zal hij een bezoek brengen aan het bedrijf ITS Foil. Dijkstra zal worden geïnformeerd over ITS en de plannen voor het ondernemersfonds. Het bezoek vindt plaats in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.

ITS is marktleider op de Europese markt van consumentenverpakkingen en behoort tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dijkstra: “Naast aandacht voor dit snelst groeiende bedrijf van Apeldoorn, is er ook aandacht voor de plannen van de BKA voor het ondernemersfonds en de effecten van de participatiewet. Ik kijk er naar uit om met mijn Apeldoornse collega’s deze mooie onderneming te bezoeken. Ik ben benieuwd tegen welke knelpunten zij aanlopen op hun weg naar groei en wat wij daar als lokale en landelijke politiek aan kunnen doen. Ik wil namelijk tijdens deze campagne provinciale en lokale overheden oproepen om te komen tot minder regels en meer flexibiliteit zodat ondernemers weer de ruimte krijgen om te ondernemen.”

Het werkbezoek start om 10.00 uur en zal om 11.30 uur worden afgesloten met gelegenheid voor de media om vragen te stellen en foto’s te nemen.