VVD landbouwwoordvoerder Helma Lodders bezoekt Oost-Brabant

Source: W.J.H. (Helma) Lodders i, published on Monday, March 17 2014, 2:07.

Op maandag 17 maart brengt VVD Tweede Kamerlid Helma Lodders een bezoek aan de provincie Oost-Brabant. De werkbezoeken zijn onderdeel van een serie bijeenkomsten van de VVD gericht op de agrarische sector in het kader van de Gemeenteraadsverkiezingen.

Lodders start haar bezoek aan Oost-Brabant ’s middags in de gemeente Bladel bij Schippers bv. Tijdens dit bezoek zal de revolutionaire Hy-Care stal aan Lodders worden gepresenteerd. Ook VVD-kandidaat voor het Europees Parlement Wyno Zwanenburg en lijsttrekker voor de VVD Bladel, Pauline Hospel, zullen aansluiten bij dit bezoek.

’s Avonds wordt het bezoek vervolgd in Ledeacker waar Lodders en Zwanenburg aanwezig zijn bij een politiek café. Vanuit de provincie sluit gedeputeerde Yves de Boer aan die samen met wethouder Wouter Bollen van Sint Anthonis de ontwikkelingen in Brabant en de gemeente Sint Anthonis zullen verwoorden. De bijeenkomst start om 20.00 uur, is openbaar en vindt plaats in Oele Tôn’s Gasterij in Ledeacker.

Lodders kijkt uit naar het bezoek aan de provincie Limburg. Lodders: "De agrarische sector is een belangrijke sector die Nederland kan helpen om sterker uit de crisis te komen. De sector zorgt bovendien voor 10% van onze banen. Met mijn agrarische achtergrond weet ik dat ondernemers te maken hebben met veel onnodige en knellende regels. Ik roep tijdens deze campagne provinciale en lokale overheden op om te komen tot minder regels en meer flexibiliteit zodat ondernemers weer de ruimte krijgen om te ondernemen en eigen initiatieven te ontwikkelen. Het uitgangspunt bij het opstellen van regels moet zijn het nationale minimum is het provinciale en gemeentelijke maximum.”