N35 op stoom dankzij VVD

Source: J.H. (Han) ten Broeke i, published on Monday, March 17 2014, 2:10.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Han ten Broeke

“Mooi om te zien dat Hof van Twente, Oldenzaal, Enschede en Hengelo een dag als deze samen organiseren en ook met en bij elkaar de straat op gaan”, aldus minister Henk Kamp van Economische Zaken tijdens de aftrap van ‘Super Saturday’ in Delden. “Ik ben hier in de regio 16 jaar actief geweest in de politiek, er is niets mooier dan dat. Daarnaast weten we als partij als geen ander lokale problemen op de Haagse agenda te krijgen.”

Tweede Kamerlid Han ten Broeke vult aan met het voorbeeld van het ‘karrespoor’, de N35 tussen Enschede en Zwolle. Een weg die twee economische centra met elkaar verbindt in de provincie Overijssel. “Doordat we lokaal, provinciaal en landelijk de krachten te bundelen gaat er in tijden van bezuinigingen zelfs extra geld naar dit project.”

Achtereenvolgens deed het gezelschap de binnenstad van Delden, Oldenzaal, Enschede en Hengelo aan. In Oldenzaal bracht de minister nog een kort bezoek aan zijn oude school het ‘Twents Carmel College’ en in Hengelo liet hij zien waar hij geboren is. Op straat nam de minister ruim de tijd om met inwoners, winkelend publiek en lokale ondernemers het gesprek aan te gaan.