Campagnewinkel CDA Tilburg blijft open

Source: L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, published on Wednesday, March 19 2014, 11:38.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Lambert van Nistelrooij

Video: Campagne winkel blijft open - Omroep Brabant

Europarlementariër Lambert van Nistelrooij neemt winkel over

Campagnewinkel van het CDA Tilburg blijft open

De in Diessen woonachtige Lambert van Nistelrooij houdt de, begin februari, geopende campagnewinkel van het CDA Tilburg in de Juliana van Stolbergstraat open. Aanvankelijk was het de bedoeling om de winkel te sluiten na de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart jl. maar de Europarlementariër zag kansen voor de verkiezingen van het Europees Parlement op 22 mei a.s. en nam de winkel over.

Lambert van Nistelrooij is voormalig gedeputeerde in Brabant en sinds 2004 lid van het Europees Parlement. “Met het openhouden van de CDA-winkel slaan we twee vliegen in één klap. We vullen een leegstaande winkel in met een pop-up winkel en we hebben een centrale plek van waaruit we allerlei activiteiten kunnen ontplooien met het oog op de Europese verkiezingen. Ik werk nu tien jaar voor het Europees Parlement en heb plannen en energie te over voor de komende jaren”, zegt Van Nistelrooij.

Uw spits in Europa

Zowel in 2011 als 2012 werd Van Nistelrooij gekozen tot ‘Europarlementariër van het jaar voor Regionale Ontwikkeling’. Hij behartigt de belangen voor de Nederlandse regio’s op het gebied van het Ouderenbeleid, Onderzoek en Innovatie, Energie, ICT en Telecom, Industrie en Visserij. Met de slogan ‘Van Nistelrooij, uw spits in Europa, voor groen, groei en banen’ is Lambert van Nistelrooij de EP-verkiezingstijd ingegaan. Bij de laatste EP-verkiezingen in 2009 haalde hij 41.846 stemmen. “Ik zie met vertrouwen de verkiezingen van het Europees Parlement op 22 mei a.s. tegemoet. En ik hoop de komende tijd veel mensen uit de Tilburgse regio te kunnen ontvangen in ‘onze’ winkel. We hopen op veel vragen en niet onbelangrijk: de koffie staat klaar”.