Woon- & Tuinbeurs Lentekriebels drukbezocht

Source: L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, published on Tuesday, April 8 2014, 1:28.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Lambert van Nistelrooij

Hard werken en niet moeilijk doen!

Zaterdag 5 april maakte CDA-Europarlementariër Lambert van Nistelrooij zijn opwachting bij de opening van tweedaagse woon- & tuinbeurs Lentekriebels in Biest-Houtakker. Het echtpaar Jan en Jolanda Abrahams van het gelijknamige bedrijf ‘Abrahams Hoveniers’ nodigde een groot aantal ondernemers uit de gemeente Hilvarenbeek en omgeving uit om hun producten te presenteren tijdens het weekend van 5 en 6 april. Een druk bezochte beurs, even het middelpunt van aandacht uit Europa.

“Bij ons bedrijf draait het al een kwart eeuw om mensen. De stam, de ziel van het bedrijf, dat zijn naast wij zelf, de vijftien personeelsleden én de mensen die hun tuin toevertrouwen aan ons bedrijf. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en duurzaamheid gaat verder dan alleen het materiaal. Duurzaamheid begint al bij de aanleg van de tuin. Kunnen er planten blijven staan of is het mogelijk ze te verplanten? Duurzaamheid zit ‘m ook in de bestrating. Die moet een goede ondergrond hebben opdat de stenen niet verzakken. Bij ons bedrijf geldt: hard werken en niet moeilijk doen”, aldus Jan Abrahams.

In verscheidenheid verenigd

“Ook het motto van de Europese Unie is: in verscheidenheid verenigd. Dit is wat we dit weekend zien op deze woon- en tuinbeurs. Zoveel verschillende ondernemers op het gebied van tuinen, tuininrichting, tuinmachines, vloeren, groene energie, kunstgras, verlichting, meubelen, zonwering, buitenspeelgoed en zelfs woonunits. Maar ook is gedacht aan welness, muziek en de inwendige mens. Kortom een groot aantal ondernemers en producten in verscheidenheid verenigd. De Europese strategie draait om de kernwoorden: slimmer, groener en mensen aan het werk. Dat zien en beleven we hier op deze beurs. Het woord lentekriebels is geweldig gekozen want hier rondlopend begint het ook in mij te kriebelen om aan de slag te gaan”, zegt Van Nistelrooij. Voordat hij rondgeleid werd op het uitgebreide beursterrein bood Lambert van Nistelrooij zijn recent gepresenteerde boek ‘Voor groen, groei en banen’ aan. Geheel in de accenten op deze beurs. Het boekje is te downloaden via de website: www.lambertvannistelrooij.nl

door Carla Metz