Eerste beweegtuin in Brabant geopend

Source: L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, published on Wednesday, April 23 2014, 1:27.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Lambert van Nistelrooij

Lambert van Nistelrooij, uw spits in Europa, in beweging.

Moergestel - Tweede Paasdag, 21 april, opende tv-bekendheid Olga Commandeur, samen met Frans Slangen, voorzitter van KBO Brabant, bij de Reuselhoeve in Moergestel de eerste beweegtuin. Olga Commandeur, die doordeweeks dagelijks te zien is op de tv bij ‘Heel Nederland beweegt’ gaf het goede voorbeeld bij de opening en liet de aanwezigen flink zweten…

Onder de aanwezigen bevond zich ook CDA-Europarlementariër Lambert van Nistelrooij. Met de slogan ‘Van Nistelrooij, uw spits in Europa is hij de verkiezingstijd ingegaan. Deze loopt door tot de dag van de Europese parlementsverkiezingen op 22 mei a.s. In de verkiezingsglossy ‘Onze Lambert’ die onlangs ten doop werd gehouden, is een aparte rubriek gewijd aan Lambert als familyman en iemand die graag beweegt. Hardlopen is zijn favoriete sportbeoefening. En dat komt hem goed te pas in zijn drukke bestaan als Europarlementariër.

Vaste band met kiezers

In een radiocolumn zei Van Nistelrooij onlangs: ‘we worden allemaal ouder en dat is goed nieuws. We gebruiken gezond voedsel, bewegen meer en maken gebruik van de verbeterde gezondheidszorg’. “Herkenbaarheid en een vaste band met mijn kiezers vind ik essentieel. Voor mij is het CDA de partij bij uitstek van en voor de regio. Dicht bij mensen, werkend vanuit de eigen aard en aanpak van de regio. Politiek bedrijven doe je niet alleen vanachter je bureau of in één van de vele vergaderzalen in Brussel. Ik trek het land en met name Brabant en Zeeland in. Zo blijf ik in beweging en houd mensen in beweging. De wereld is volop in beweging, verandert heel snel en zit boordevol dynamiek. Daarom heb ik in mijn agenda ook ruimte gemaakt voor de opening van deze beweegtuin in Moergestel”, aldus Lambert van Nistelrooij.