VVD-delegatie aanwezig bij “Koeien in de wei van Cono”

Source: W.J.H. (Helma) Lodders i, published on Tuesday, April 29 2014, 2:06.

Op woensdag 30 april zijn VVD-kamerlid en landbouwwoordvoerder Helma Lodders en kandidaat voor het Europees Parlement Jan Huitema namens de VVD aanwezig bij de open dag van het Agrarisch belevingscentrum en tevens de start van ‘Koeien in de wei van Cono’.

Lodders en Huitema hebben beiden een sterke affiniteit met de melkveehouderij. Lodders is getrouwd met een melkveehouder en Huitema is zelf melkveehouder. Beiden vinden het een eer dat zij uitgenodigd zijn om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn en een korte toespraak te houden.

Lodders: “De melkveehouderij is een hele belangrijke sector voor Nederland. De Nederlandse melkveehouderij is toonaangevend voor de rest van de wereld. Zo is recentelijk een overeenkomst gesloten tussen China en Nederland om de Chinese melkproductie te vernieuwen en te verhogen. De komende jaren zal de vraag naar voedsel toe nemen. Kansen te over voor deze mooie sector.” Huitema sluit zich volledig bij de woorden van Lodders aan.

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Helma Lodders

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 30 april 2013 van 10.15u tot 13.45 op Boerderij Zandman, Marsdijk 4, Beerze. Voor meer informatie kunt u terecht bij Eva van der Bruggen, voorlichter VVD Tweede Kamerfractie: 0624095902