Nog 10 dagen..

Source: W.G.J.M. (Wim) van de Camp i, published on Monday, May 12 2014, 3:16.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Nieuws Wim van de Camp

Donderdag 22 mei zijn in Nederland de Europese verkiezingen. Nog tien dagen dus totdat u naar de stembus mag.

Nederland heeft veel vrede, stabiliteit en welvaart te danken aan de Europese Unie.

De EU is voor Nederland de motor van de Export :meer dan 70 % van de Nederlandse export gaat naar de andere 27 lidstaten.

Ook de Euro, niet altijd zonder problemen, de open grenzen, het weg vallen van alle douane verplichtingen, de landbouwpolitiek, de Europese E-commerce, hebben de Nederlandse economie goed gedaan.

Kennis en innovatie, de Erasmus beurzen voor studenten, subsidies voor nieuwe wetenschap, de EU helpt Nederland echt vooruit.

Veel ondernemers in Nederland profiteren van deze economische groei. Zij biedt ruimte voor nieuw ondernemerschap, zeker voor het midden- en kleinbedrijf.

Ondertussen gaan de ontwikkelingen in de rest van de wereld snel, vaak sneller dan in Europa. China en India ontwikkelen zich tot grote moderne economische blokken. En wat te denken van Indonesië, Zuid-Afrika en Brazilië? Europa moet opletten, anders wordt het de oude man van de wereld.

Krachten bundelen in Europa, niet tegen de nieuwe economieën, maar om mee te kunnen blijven doen met die nieuwe economische blokken, is dan ook noodzakelijk.

Nederland kan het niet alleen opnemen tegen al deze grote landen.

De Europese Unie kan daarnaast een grote rol spelen in de wereld, daar helpen waar het nodig is, dat komt zowel Nederland, als de landen in kwestie ten goede.

Daarom is het belangrijk dat U gaat stemmen op donderdag 22 mei.

Het Europese proces gaat door, wees daarbij betrokken, neem de kansen en oefen Uw invloed uit.

Wim van de Camp,

Lid Europees Parlement,

CDA/EVP fractie.

#StemWim CDA Lijst 1. No. 3