Door wie wordt Lambert zoal aanbevolen?

Source: L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, published on Thursday, May 15 2014, 1:21.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Lambert van Nistelrooij

Comité van Aanbeveling

In 2009 is Lambert van Nistelrooij herkozen voor een zetel in het Europees Parlement met 41.846 voorkeurstemmen. Nu hij op de CDA-lijst op plaats 7 staat, zal ook dit jaar het aantal voorkeurstemmen zijn herverkiezing gaan bepalen. Om zijn kansen op herverkiezing te vergroten is het initiatief genomen voor de oprichting van een Comité van Aanbeveling. Het comité heeft slechts één doel: het uitdragen van een positief stemadvies voor Lambert van Nistelrooij.

Sinds begin februari van dit jaar werft het comité actief nieuwe leden. Inmiddels hebben bijna 100 personen zichaangemeld bij de secretaris. Bij hun aanmelding konden ze aangegeven, waarom zij Lambert van Nistelrooij aanbevelen binnen hun netwerk (familie, vrienden en kennissen). Een selectie van deze aanbevelingen vindt u hieronder.

Leden ontvangen wekelijks een overzicht van de campagneactiviteiten en kunnen een aantal daarvan bijwonen. Ook krijgen ze digitaal materiaal toegestuurd om actief op te roepen op 22 mei te gaan stemmen, in het bijzonder op Lambert.

Wilt u meer informatie over het Comité van Aanbeveling of wilt u zich nog aanmelden? Stuur dan een berichtje naar de secretaris, Wim van Dijk, via wim.vandijk@home.nl.

àVindt hier het gehele overzicht van het Comité van Aanbeveling