Uitnodiging Inspiratiedag 19 September

Source: L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, published on Monday, September 8 2014, 1:08.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Lambert van Nistelrooij

Inspiratiedag LandArt BioBased Economy

''netwerken, kennis en kansen benutten in de bio economie''

Hieronder vind u het programma voor onze genodigden:

Programma bedrijvendag vrijdag 19-9-2014 LandArt Diessen

10.00- 10.15 uur Welkom door Lambert van Nistelrooij, Europarlementariër en rapporteur voor regionale EU fondsen en de Biobased Industries.

10.15 -12.00 uur Partnerschapsovereenkomst Nederland 2014-2020 door o.m. Vincent Ketelaars (ERAC). Informatie over de nieuwe periode voor Europese Structuur en Investeringsfondsen, de mogelijkheden van "Slimme Specialisatie" en de kansen voor u als ondernemer.

12.00 - 14.00 uur pauze en kunstwandelroute met Biobased materiaal toepassingen.

14.00 - 16.00 uur Workshops

Annita Westenbroek (Bio-based Industries consortium): informatie over de BBI-regeling. Na de workshop weet u welke toegevoegde waarde de regeling voor u heeft en hoe u kunt opteren voor een toekomstige tranche (totaal budget € 3,7 miljard). -

Pieter Meeuwissen (Brabantse Ontwikkel Maatschappij): informatie over financiering door de Brabantse Ontwikkel Maatschappij (investeringsfondsen Provincie Noord-Brabant en Europese InvesteringsBank). Na de workshop weet u hoe u in aanmerking kunt komen voor financiering door de BOM.

Esther Stapper (Stapper Duurzaam Advies): informatie over duurzame bouwprojecten in de praktijk (Provinciehuis en Avans Hogeschool). Na de workshop heeft u tastbare Biobased materialen in uw hand gehad en inzicht in het toepassen ervan in uw bedrijf.

Europarlementariër Lambert van Nistelrooij over de verbinding tussen Europese regelingen en lokale ondernemers. Na de workshop weet Lambert op welke punten hij zich voor u sterk moet maken in Brussel.

Over de locatie:

LandArt Diessen (www.landartdiessen.nl) is een evenement waarin kunstenaars inspiratie vinden in de natuurlijke omgeving. LandArt Diessen verbindt mensen met het platteland. Lia Stravens, voorzitter LandArt Diessen, is gastvrouw en stelt u tevens in de gelegenheid om het werk van kunstenaars te bewonderen. Kunstenaars maken dit jaar bij het vervaardigen van hun kunstwerken ook gebruik van biobased grondstoffen van Nederlandse bedrijven. Kunst als katalysator van de bio economie

Tot 19 september in Diessen !

Links:

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

West-Brabant en Zeeland samen in de Biobased Economy

De Biobased Delta als innovatief supercluster