Gerben-Jan Gerbrandy zoekt stagiair(e) per 1 november 2014

Source: G.J.M. (Gerben-Jan) Gerbrandy i, published on Tuesday, September 30 2014.

Gerben-Jan Gerbrandy, Europarlementariër voor D66, is op zoek naar een stagiair(e) per 1 november 2014 voor 5 maanden in zijn kantoor te Brussel. Gerbrandy is coördinator namens de Europese liberalen (ALDE) in de commissie voor milieu, volksgezondheid en voedselveiligheid en lid van de commissie voor industrie, onderzoek en energie.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige stagiair(e), die bij voorkeur in het (voor-) laatste jaar van zijn of haar studie zit. Je bent flexibel en je kunt goed omgaan met veranderlijke werk- en tijdsdruk. Je werkt zelfstandig, neemt zelf initiatieven, stelt de juiste prioriteiten en je hebt beslist geen 9 tot 5 mentaliteit. Politiek heeft je interesse en je hebt affiniteit met het gedachtegoed van D66. Ben je boven dat alles gemotiveerd, enthousiast en maatschappelijk betrokken? Dan zoeken we jou!

Wat zijn je taken?

Als stagiair(e) ondersteun je Gerben-Jan Gerbrandy en zijn team bij allerlei werkzaamheden. Je zult je bezighouden met verschillende onderwerpen die aan het thema duurzaamheid raken met speciale aandacht voor het Europese energiebeleid. Je zult het kantoor ondersteunen, briefings schrijven, onderzoek doen en onder meer verantwoordelijk zijn voor het organiseren van bijeenkomsten.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een stimulerende functie in het hart van de Europese politiek. Je krijgt een unieke inkijk in het Europese parlementaire proces en inzicht in politieke vaardigheden. Naast een stimulerende werkomgeving met goede faciliteiten bieden wij eveneens een stagevergoeding.

Procedure

Denk je dat jij aan het profiel voldoet en kun je niet wachten om vanaf 1 november ons team in het Europees Parlement in Brussel te versteken? Stuur dan uiterlijk zondag 12 oktober je motivatiebrief en CV naar gerben-jan.gerbrandy@ep.europa.eu, t.a.v. Karen Arnon. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op vrijdag 24 oktober.