Libertijn met Han ten Broeke: The Summer of War

Source: J.H. (Han) ten Broeke i, published on Monday, October 27 2014.

Hoofden worden afgehakt, boycots worden uitgeroepen, bommen worden geworpen. Op 27 oktober 2014 om 20.15 staat Libertijn in het teken van de door Han ten Broeke gemunte term "Summer of War", de hectische zomer die inmiddels omslaat in een hete herfst.

Han ten Broeke (VVD Tweede Kamerlid, woordvoerder Defensie en Buitenlandse Zaken), Rob Evers (consulent en reserve officier van de Koninklijke Landmacht) en Hans Feddema (antropoloog, polemoloog en publicist) gaan met elkaar in debat over de zomer vol oorlog en conflict, de huidige geopolitieke situatie en de gevolgen daarvan voor de Nederlandse burger. Moet de Nederlandse Staat zich wel mengen in het conflict? Wat gaat dat de burger kosten? En wat is de strategie eigenlijk?

Journalist en Europadeskundige Jozef Waanders zal een column voordragen en uiteraard zal ook het publiek gelegenheid krijgen zich te mengen in het debat. Komt allen!

Libertijn is er voor iedereen, kost niets en vindt plaats in het altijd gezellige Café De Heeren van Aemstel om 20.15 uur.(Thorbeckeplein 5, Amsterdam). Kom dus voor je tweewekelijkse portie politiek naar Libertijn en laat je stem horen!

VVD Amsterdam