Laatste dag NATO PA Annual Session 2014 in Den Haag

Source: J.H. (Han) ten Broeke i, published on Monday, November 24 2014.

Vandaag begint de belangrijkste dag van de NATO PA (Parlementaire Assemblee) in Den Haag. VVD-Kamerlid Han ten Broeke is de delegatieleider van Nederlandse parlementariërs en gastheer van de vergadering. Hij geeft bij WNL Vandaag De Dag een toelichting waar het vandaag om gaat. Vooral Rusland en Oekraïne staan hoog op de agenda

De uitzending kunt u hier terugkijken

Om 9.00 uur wordt de vergadering geopend door Hugh Bayley, NATO PA President. Daarna is er een minuut stilte in nagedachtenis van de slachtoffers van MH17.

Het hele programma en andere informatie over de vergadering vindt u op NATO PA 2014

Leden van de Nederlandse NAVO-delegatie: Raymond Knops (CDA), Raymond de Roon (PVV), Maria Martens (CDA), Frank van Kappen (VVD), Harry van Bommel (SP), delegatieleider Han ten Broeke (VVD), Angelien Eijsink (PvdA), Ruud Koole (PvdA), Wassila Hachchi (D66), Marjolein Faber-Van de Klashorst (PVV), Sultan Günal-Gezer (PvdA), Michiel Servaas (PvdA)

Mark Rutte, Prime Minister of the Netherlands

Jens Stoltenberg, NATO Secretary General and Chairman of the North Atlantic Council

Op vraag Han ten Broeke aan Stoltenberg wat hij gaat doen om beloften Wales waar te maken, antwoordt hij dat hij elke NAVO-regering op de hielen gaat zitten, maar ook: "ask not what I can do for you, but what you can do for NATO”

A big thank you to all ROC Amsterdam and YATA volunteers working at #NATOPA14!

Fotostream