Geslaagde boekpresentatie "Drempels weg"

Source: L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, published on Thursday, January 29 2015, 2:03.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Lambert van Nistelrooij

Op 27 januari heb ik tijdens een bijeenkomst in de bibliotheek van het Europees Parlement in aanwezigheid van journalisten en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven het eerste exemplaar van mijn 27e publicatie, "Drempels weg - Europese Interne markt: volop kansen voor Nederland" aangeboden aan Arthur van Dijk, voorzitter van TLN (Transport en Logistiek Nederland) en Andreas Schwab, EVP-coördinator van de commissie Interne Markt en Consumentenbescherming.

'Drempels weg - Europese Interne markt: volop kansen voor Nederland' laat het Nederlandse bedrijfsleven aan het woord over de op te lossen belemmeringen op de Europese Interne markt, die Europa als geheel volgens een recente studie van het Europees Parlement Eur 990 miljard per jaar, ofwel 7,5% van de Europese economie kost. Hoe zit het met problemen omtrent de Telecom en internet markt? Gaat het lukken om de roamingkosten eind dit jaar af te schaffen? En hoe zit het met vraagstukken omtrent de BTW afdracht en het nieuwe MOSS systeem? Dit zijn belangrijke vragen voor de voltooiing van de Europese interne markt.

Op vrijdag 30 januari organiseer ik in De Leerfabriek in Oisterwijk de conferentie 'De Europese Interne Markt 2.0, kansen voor Nederland'. De onderwerpen die aan bod komen in het boekje zullen ook tijdens de conferentie centraal staan.

Aanmelden voor de conferentie in Oisterwijk kan nog steeds door een mail te sturen naar: lambert.vannistelrooij@europarl.europa.eu

Klik hier voor het programma van de conferentie