Politiek Café Leiden op 26 februari

Source: W.G.J.M. (Wim) van de Camp i, published on Wednesday, February 18 2015, 5:39.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Nieuws Wim van de Camp

Op donderdagavond 26 februari organiseert het CDA Leiden een politiek café om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur) in het Koetshuis de Burcht in Leiden. Het politiek café wordt georganiseerd in het kader van de Provinciale Staten en Waterschap- verkiezingen die plaatsvinden op 18 maart 2015 aanstaande. Tijdens het politiek café zullen o.a. sprekers als Adri Bom-Lemstra (lijsttrekker CDA Zuid-Holland), Wim van de Camp (CDA Europarlementariër), Marnix van Rij (kandidaat Eerste Kamer), en van de CDA gemeenteraadsfractie Leiden met elkaar in het debat gaan over het thema: ‘Economie en Bereikbaarheid'.

Een debat op verschillende politieke niveaus over kansen en bedreigingen voor de economie en de bereikbaarheid. Hoe kan er beter worden samengewerkt tussen de niveaus en wat is nu eigenlijk de invloed vanuit Europa? Er bestaat intensief contact tussen de provincie Zuid Holland en Europa, maar ook Leiden is actief in Europa vanwege o.a. de universiteit, het bioscience park en het toerisme. De avond is niet alleen bedoeld om te luisteren, maar ook om opbouwend mee te discussiëren. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom in het Koetshuis om een boodschap aan de CDA politici mee te geven!

Wees welkom vanaf 20.00 uur bij het Koetshuis de Burcht (Burgsteeg 13) te Leiden.

Meer informatie:

Michel Mulderij, voorzitter campagneteam CDA Leiden

michel.mulderij@gmail.com | 06-23372492

Sophie Brinkel, fractie-assistent CDA Leiden

sgmbrinkel@gmail.com | 06-19193750

Praktisch

Het politiek café begint om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur) en wordt gehouden in het Koetshuis de Burcht in Leiden (Burgsteeg 13). De toegang is gratis.