Leden van Cartouche zamelen geld in via hockeyballen

Source: J.H. (Han) ten Broeke i, published on Monday, February 23 2015.

Jeugdleden van Cartouche verkopen speciale hockeyballen voor de stichting Youth4Youth, waarvoor ze deze zomer vrijwilligerswerk gaan doen in Sri Lanka en Indonesië. Tweede Kamerlid Han ten Broeke (VVD), die zelf gehockeyd heeft bij Haackey, steunt de actie. Hij zette zijn handtekening vorige week op een hockeybal, die wordt geveild en waarvan en de opbrengsten naar het goede doel gaan.

Acht leden van Cartouche, onder wie Lisa van Keulen en Vivian Brummer (foto), zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het bedenken van acties voor Youth4Youth. De bedoeling is om zoveel mogelijk geld op te halen voor twee projecten in Sri Lanka (Srilankan Hope for children) en Indonesië (Kinderen in Lembang).

Lisa van Keulen kwam op het idee om speciale hockeyballen te laten bedrukken met het logo van Youth4Youth. Deze hockeyballen worden verkocht voor 6 euro 50 per stuk.

Op 11 juli vertrekken de hockeyers naar Sri Lanka en Indonesië. Meer informatie is te vinden op www.lisavankeulen.nl of www.youth4youth.info.

Hockey.nl