Workshop: Klimaatakkoord Parijs en wat nu?

Source: R.J. (Remco) Dijkstra i, published on Monday, February 1 2016, 3:40.

In Parijs werd tijdens de VN-Klimaattop in december het klimaatakkoord gesloten tussen 195 landen. Iedereen gaat ermee aan de slag. Maar wat betekent dit klimaatakkoord voor jou in de Provinciale Staten of Gemeenteraad? Zijn er plannen om iets bij te dragen? Zo ja, wat is dan verstandig en wat kun je doen?

Tijdens een workshop in de fractiekamer van de VVD in de Tweede Kamer licht ik als woordvoerder milieu en klimaat eerst het klimaatakkoord toe.

Vervolgens kijken we naar plannen of ideeën die er leven en vooral hoe je als actieve bestuurder of politicus van de VVD in de Gemeente of Provincie verstandige dingen kunt doen. Klimaat is te belangrijk om links te laten liggen. Tijdens de workshop is ruimte voor debat. Bedoeling is goede voorbeelden met elkaar te delen, zodat je goed beslagen ten ijs komt in een debat en namens de VVD een sterke bijdrage kunt hebben.

De avond zal plaatsvinden op een woensdag of donderdag in maart, vanaf circa 19u; exacte details volgen, maar je kunt je nu al vooraf inschrijven. Er zijn geen kosten aan verbonden en vol=vol.

Stuur een mail met je contactgegevens.

r.dijkstra@tweedekamer.nl

================================================

Wat: workshop; Wat betekent het klimaatakkoord voor jou?

Wanneer: di/wo/do.avond ergens in maart, aanvang 19/19:30 tot circa 22:00.

Waar: Fractiekamer VVD Tweede Kamer

Wie: Remco Dijkstra, woordvoerder milieu en klimaat.

Doelgroep: actieve VVD-ers, bv: raadsleden, wethouders, statenleden, gedeputeerden.