Campagneleidersdebat referendum associatieverdrag Oekraïne op donderdag 7 april

Source: J.H. (Han) ten Broeke i, published on Tuesday, March 15 2016.

De Stichting Machiavelli verzorgt de ochtend na verkiezingen traditiegetrouw een campagneleidersdebat waarin wordt teruggeblikt op de campagne. Ook na het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne van woensdag 6 april wordt een ontbijtdebat gevoerd.

Aan het debat wordt deelgenomen door Thierry Baudet (Forum voor Democratie), Michiel van Hulten (Stem voor Nederland), Pieter Paul Slikker (PvdA, onder voorbehoud), Hans Janssens (CDA), Hans van Heijningen (SP), Kees Verhoeven (D66) en Han ten Broeke (VVD). Zij zullen ingaan op de hoogte- en dieptepunten tijdens de campagne. Welke doelstellingen hadden de campagneteams? Hoe wilde men deze realiseren en is men daarin ook geslaagd? En in hoeverre was dit een peiling voor de Tweede Kamerverkiezingen? Op al deze vragen zal uitvoerig worden ingegaan onder leiding van Wilco Boom (parlementair verslaggever van de NOS).

Het bestuur van de Stichting Machiavelli nodigt u van harte uit voor het campagneleidersdebat. Het debat vindt plaats op donderdag 7 april in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag. Inloop is vanaf 08.30 uur, de bijeenkomst begint om 09.00 uur en is circa 10.00 uur afgelopen.

Met het oog op de catering vragen wij u vriendelijk om u hier aan te melden.