VVD-Kamerlid Han ten Broeke wil zich opnieuw inzetten voor Overijssel

Source: J.H. (Han) ten Broeke i, published on Friday, February 10 2017.

Verkiezingstijd. Voor een regeringspartij de tijd om de succesverhalen van stal te halen en mooie beloftes voor de toekomst te doen. VVD Tweede Kamerlid Han ten Broeke draait al heel wat jaren mee in het Haagse circus. Hij kent de kneepjes van het politieke vak en weet dat je wordt afgerekend op wat niet goed ging.

Ten Broeke staat op plaats negen op de kandidatenlijst van de VVD en noemt bereikbaarheid en infrastructuur als de belangrijkste regionale speerpunten. Als voorbeeld noemt Ten Broeke de N35 tussen Zwolle en Enschede. De verbindingsweg die van bezuinigingen bespaard is gebleven de afgelopen kabinetsperiode.

Bereikbaarheid

Ten Broeke blijft ook na 15 maart, mits hij weer in de Tweede Kamer komt natuurlijk, de focus houden op de bereikbaarheid. "Je moet de regio bereikbaar houden, je moet de regio aantrekkelijk houden. Dat gaat over overheidsvoorzieningen, dat gaat over musea, maar het gaat ook over wegen", zegt Ten Broeke in Overijssel Vandaag. Ook was hij te gast in het radioprogramma van RTV Oost PuntKomma.

Kijk 'Overijssel Vandaag' terug

Luister 'PuntKomma' terug

Han vandaag in tv-uitzending 'Overijssel Vandaag' en op de radio bij 'PuntKomma' over oa Twente, Den Haag en Europa