14 maart: Op de koffie bij Han ten Broeke

Source: J.H. (Han) ten Broeke i, published on Thursday, March 9 2017.

Een dag voor de Tweede Kamerverkiezingen is VVD-kandidaat Han ten Broeke gast aan tafel bij het Politiek Café in de burgerzaal van het gemeentehuis. Voorafgaand daaraan biedt de VVD graag de gelegenheid aan inwoners van Borne om met Han ten Broeke, nummer 9 op de verkiezingslijst van de VVD, een kop koffie te drinken in café De Steeg en persoonlijk met hem in gesprek te gaan.

Han (1969) zit sinds 2006 in de Tweede Kamer. Hij is geboren in Haaksbergen en woont nu in de Hof van Twente. In de Tweede Kamer is hij woordvoerder buitenlandse zaken en voorzitter van de Vaste Kamercommissie voor Defensie. Ook houdt hij zich als Twents Kamerlid bezig met Twentse zaken. Zo heeft hij zich de afgelopen jaren intensief beziggehouden met bijvoorbeeld de verbetering van de N35, de N36 de doorstart van het Rijksmuseum Twenthe en het openhouden van de rechtbank in Almelo.

Han ten Broeke is op dinsdag 14 maart van 15.00 uur tot 16.30 uur in De Steeg. Aanmelden voor de koffie is noodzakelijk en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.